fbpx

Jemputan Eksklusif Ke

REUNION MARKETING LUAR BIASA!

28 Julai 2019 I Ahad I SACC, Shah Alam

#LIVETALKSESSION - PROGRAM KHAS SESI Q & A 100% PERCUMA! KHAS UNTUK ALUMNI PESERTA SEMINAR MARKETING LUAR BIASA!

Buat pertama kalinya, sebagai tanda penghargaan anda yang pernah hadir ke Seminar MLB, Hasbul Brothers akan adakan satu program, ekslusif & khas untuk anda

Days
Hours
Minutes
Seconds

Pendaftaran Bakal Dibuka Pada 17 Julai, Rabu, Jam 9.00 Pagi.

Isi form dibawah untuk daftar sebagai ‘waiting-list’. Anda akan terima sms dan emel makluman dari kami sebelum pendaftaran dibuka!

Join Chanel Telegram SEKARANG jika anda tak mahu terlepas tawaran eksklusif ini!

Tahniah kerana berminat untuk jadi antara individu terawal untuk sertai program ini. 100% PERCUMA tajaan Hasbul Brothers sebagai penghargaan KHAS untuk anda yang pernah hadir ke seminar Marketing Luar Biasa sebelum ini. P/S : Pastikan anda pernah hadir ke Seminar Marketing Bisnes Kecil atau Marketing Luar Biasa sebelum ini untuk pastikan anda hadam secara maksima sesi 8 Jam penuh padat ini!

Semestinya anda ada soalan bisnes yang nak sangat anda tanya pada Hasbul brothers kan? Ini lah masanya! Peluang keemasan ini tidak selalu muncul.

Anda akan berpeluang untuk bertanyakan soalan-soalan tentang bisnes anda secara LIVE dengan Hasbul Brothers selama sehari dan anda terus boleh selesaikan masalah bisnes yang ada selama ini atau dapat beri idea pada bisnes anda ON THE SPOT!

Kami tak mampu untuk terima semua alumni ramai-ramai untuk program ini. Kami hanya perlukan yang betul-betul serious sahaja.

100% Percuma dan kami akan buka pendaftaran kurang seminggu lagi!

P/S: Terhad hanya kepada 250 seat sahaja (bukan gimik!). Hanya untuk yang serious sahaja ok. Stay tuned!

Jumpa Anda Di Reunion