fbpx

Limited Time Offer: 1 to 1 Personal Consultation bersama Hasbul Brothers, kini dibuka!

Adakah anda Usahawan, Business Owner, Team Leader, Stockist & Agen yang sedang alami masalah berikut?

MEMPERKENALKAN 1 TO 1 PERSONAL CONSULTATION
WITH HASBUL BROTHERS!

Kami faham, ada Usahawan & Business Owner yang tak nak pergi ke Seminar dan Training tapi prefer Direct Approach atau On The Spot Solution yang boleh menyelesaikan masalah mereka.

Jadi atas permintaan ramai, kami memperkenalkan 1 to 1 Personal Consultation bersama Hasbul Brothers yang akan bantu anda yang stuck di dalam Marketing, Sales, Content, HR, Finance, Business Growth & Team Development.

"APA YANG SAYA AKAN DAPAT DARIPADA
1 TO 1 PERSONAL CONSULTATION INI?"

Anda akan mendapat direct access selama 90 minit bersama kami di mana kami akan bantu berikan instant solution kepada segala permasalahan yang anda alami selama ini sepanjang anda berbisnes.

Menarik kan?

"jadi berapa harganya untuk 1 to 1 personal consultation BERSAMA KAMI?"

Harga sebenar adalah:

rm 499

Namun, kami nak berikan Special Offer kepada anda semua yang sentiasa menyokong kami dan untuk launching pada kali ini, kami nak bagi harga istimewa!

rm 499

rm 49 SAHAJA*

*Terhad untuk 20 orang pertama sahaja.

ADAKAH ANDA

THE NEXT MARKET LEADER?

Anda juga diberi akses untuk bertanya terus kepada Trainer Hasbul Brothers tentang apa sahaja masalah dari segi pengurusan bisnes, pengurusan akaun,hal-hal teknikal marketing, closing sales, SOP dan sebagainya. 

siapaKAH KAMI?

Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers, kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011. 

Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka kempen pemasaran digital.

Selepas 5 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program The Protege. Hasil dari program mentoring ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

 

ADAKAH ANDA

THE NEXT PROTEGE

Anda juga diberi akses untuk bertanya terus kepada Trainer Hasbul Brothers tentang apa sahaja masalah dari segi pengurusan bisnes, pengurusan akaun,hal-hal teknikal marketing, closing sales, SOP dan sebagainya.